Image Alt

O nas

Where flowers are our inspiration
a

Smo mlado podjetje, ki
ponuja najem kvalitetnega umetnega cvetja, ki vašemu dogodku doda glamurozni izgled

Naše rože lahko najamete s storitvijo dekoriranja na poročni lokaciji ali pa dostavo naročite na svoj domači naslov in za dekoriranje na poročni lokaciji poskrbite sami. Po dogodku nam rože enostavno pošljete nazaj na naš naslov s povratno etiketo, ki ste jo prejeli v paketu.

Verjamemo, da umetne rože
niso le cenovno dostopna alternativa tradicionalnim cvetličnim dekoracijam.

Umetno cvetje ponujaja tudi široko paleto kreativnih možnosti in estetiko na najvišjem nivoju. Naša ekipa se posveča ustvarjanju čudovitih in edinstvenih poročnih dekoracij z umetnimi rožami. Vsak projekt obravnavamo individualno in se tesno posvetujemo z naročniki, da uresničimo njihove vizije in sanje o popolnem poročnem dnevu.

Naša vizija

Postati vodilni ponudnik najema umetnih rož v Sloveniji in Evropi. Z našimi izdelki želimo vaše dogodke dvigniti na višji nivo za ugodno ceno.

Naša strast

Ustvarjanje čudovitih in edinstvenih poročnih dekoracij z umetnimi rožami, ki so tako estetsko dovršene kot cenovno dostopne.

Naše vrednote

Inovativnost: Nenehno raziskujemo in razvijamo nove trende in kolekcije. Trajnost: Zavezani smo k uporabi okolju prijaznih materialov in praks. Odličnost: Prizadevamo si biti najboljši v tem kar počnemo, od oblikovanja dekoracij do storitev za stranke.

Imate vprašanje?

Najem umetnega cvetja je novost na slovenskem trgu zato verjamemo, da imate veliko vprašanj. Z veseljem odgovorimo na vsa vaša vprašanja in vam predstavimo vse naše opcije. Izpolnite obrazec na desni ali nas kontaktirajte direktno na info@najemiroze.si